Služba Apple Pay bude podle nizozemské banky ING brzy k dispozici v Nizozemsku.  Krátká tisková zpráva neudává datum spuštění a místo toho radí zákazníkům, aby sledovali stránky této banky a účty na sociálních sítí, aby zůstali informováni.



Uživatelé aplikace ING pro internetové bankovnictví mohou také očekávat, že obdrží zprávu, kdy budou moci přidat svou kartu do aplikace Wallet. Nizozemsko dlouho čeká na Apple Pay. V roce 2017 se objevili zprávy, že Apple Pay dorazí do země na konci roku, to se ale nakonec nestalo a nebyly vydány žádné bližší zprávy. Apple Pay byl mezitím spuštěn koncem roku 2018 v sousedních zemích Německo a Belgie.

Služba Apple Pay byla poprvé uveden na trh ve Spojených státech v říjnu 2014 a je k dispozici také ve Spojeném království, Česku, Kanadě, Austrálii, Číně, Hongkongu, Singapuru, Švýcarsku, Francii, Japonsku, Španělsku, Itálii, Švédsku, Finsku, Dánsku, Rusku, Novém Zélandu, Brazílii, Polsku, Irsku a Ukrajině. Tim Cook řekl v březnu, že Apple Pay bude k dispozici ve více než 40 zemích a regionech do konce roku 2019.