Společnost Hyper dnes vydala novou powerbanku nazvanou HyperJuice 130W Dual USB-C Battery Pack, která je nyní k dispozici pro zakoupení. My si o ní v dnešním článku řekneme trochu více.



Powerbanka je vybavena dvěma porty USB-C, z nichž jeden dosahuje 100W výkonu a druhý 60W, což znamená, že lze použít k nabíjení jakéhokoli notebooku s portem USB-C od společnosti Apple, včetně MacBooku Pro. K dispozici je také 18W port USB-A. Díky této kombinaci portů můžete nabíjet MacBook Pro, iPad Pro a iPhone najednou při maximální rychlosti nabíjení. Baterie má kapacitu 27 000 mAh a měla by být schopna úplně nabít MacBook Pro.

Tato powerbanka splňuje předpisy leteckých společností a můžete ji vzít s sebou do letadla. HyperJuice je vyrobena z hliníku ve stříbrné nebo šedé barvě a je navržena tak, aby odpovídala výrobkům společnosti Apple. Baterii HyperJuice lze nabít za pohou hodinu, což je působivé pro vysokokapacitní baterii. Můžete koupit HyperJuice 130W Dual USB-C Battery Pack za 200 dolarů, nebo koupit balíček, který obsahuje výše uvedený volitelný 112W napájecí adaptér za 250 dolarů.