Společnost Iconfactory dnes oznámila, že vydala významnou aktualizaci aplikace Twitterrific pro iPhone a iPad. Nejnovější verze aplikace obsahuje více než 50 nových funkcí, vylepšení a opravy chyb.



Klíčové vlastnosti aplikace Twitterrific 6:

  • Videa a soubory GIF se automaticky přehrávají. Pokud video obsahuje zvuk, nepřehrává se, pokud není stisknuto tlačítko reproduktoru. Tuto funkci lze v případě potřeby vypnout.
  • Tweety nebo přímé zprávy s jednou fotografií, videem nebo souborem GIF budou nyní zobrazovat přílohu v plné velikosti. Tweety s více než jednou fotografií stále zobrazují přílohy v mřížce, ale s vylepšeným rozložením.
  • K dispozici je nové tlačítko pro snadné přidávání souborů GIF z GIPHY při vytváření tweetu nebo přímé zprávy.
  • Když citujete jiný tweet, můžete připojit fotografie, video nebo GIF, což je funkce, kterou minulý měsíc představil Twitter. Časová osa zobrazuje citovaný tweet a připojenou přílohu.
  • Uživatelé mohou nyní klepnout na malou miniaturu připojených příloh a snadněji přidat popisy.
  • Twitterrific také získal nový design, nové písmo SF Rounded, pět nových témat, tři nové ikony, několik nových samolepek a mnoho dalšího.

Twitterrific 6 je k dispozici zdarma ke stažení, ale obsahuje reklamy, které můžete odstranit za 0,99 dolarů za měsíc, 9,99 dolarů za rok nebo za jednorázový poplatek ve výši 30 dolarů. Iconfactory uvádí, že uživatelé, kteří si aplikaci zakoupí, neuvidí reklamy, ale občas budou dostávat upozornění k přihlášení odběru. Twitterrific 6 je k dispozici v App Store.