Apple dnes vydal novou aplikaci iCloud pro Windows, podle příspěvku na blogu, který sdílel Microsoft. Nová aplikace je navržena tak, aby umožnila uživatelům přistupovat k iCloudu na počítačích s Windows 10.



Aplikace iCloud pro Windows obsahuje iCloud Drive, iCloud Photos, Mail, Kontakty, Kalendář, Připomenutí, Záložky Safari a další.

Co můžete udělat pomocí iCloud pro Windows?

  • Bezpečně ukládat své fotografie a videa do iCloudu. Všechny nové fotografie a videa, které budete mít na vašem iPhonu, iPadu nebo iPodu touch můžete automaticky stáhnout do počítače. Můžete také nahrát nové fotografie a videa z počítače, abyste k nim měli přístup v jiných zařízení.
  • Můžete sdílet fotografie a videa s lidmi, které si vyberete. Pozvěte přátele, aby přidali své vlastní fotografie, videa a komentáře.
  • Můžete zobrazit své dokumenty na každém zařízení, kde používáte iCloud Drive. Jednoduše přetáhněte dokumenty do složky iCloud Drive na vašem počítači a přistupujte k nim kdykoliv a na jakémkoli zařízení.
  • Mějte Mail, kontakty, kalendáře a Připomínky aktualizovány ve všech zařízeních.
  • Podívejte se, kolik úložiště iCloud používáte, odstraňujte položky, abyste uvolnili úložiště, a aktualizujte svůj plán úložiště, kdykoli budete chtít.

Uživatelé systému Windows si mohou stáhnout iCloud pro Windows z obchodu Microsoft od dnešního dne.