Společnost Ecobee představila dva nové produkty do chytré domácnosti, termostat SmartThermostat a senzor SmartSensor, oba podporují HomeKit. SmartThermostat si zachovává stejný design, jako jeho předchůdce, ale obsahuje několik pozoruhodných vylepšení.



SmartThermostat má v první řadě nový LCD displej. To mu dává mnohem lepší vzhled ve srovnání s plastovým designem jeho předchůdce ecobee4. Tento displej nabízí živé barvy a zvýšenou citlivost dotykové obrazovky pro intuitivní ovládání. Ecobee také vylepšil výkon termostatu a tvrdí, že je třikrát rychlejší a spolehlivější. Termostat podporuje Amazon Alexa, Google Assistant a HomeKit. To umožňuje ovládat termostat pomocí všech tří asistentů a jejich příslušných aplikací. Obsahuje také nový výkonný reproduktor, který může být použit pro streamování hudby z Amazon Music, iHeartRadio, Pandora, TuneIn a Spotify.

Apple Music zatím bohužel nepodporuje. SmartThermostat je vybaven technologií Bluetooth, takže pomocí ní můžete streamovat hudbu do samostatného reproduktoru. Společnost Ecobee také představila nový SmartSensor, který bude doprovázet SmartThermostat. Senzor je vybaven novou magnetickou základnou, která nahrazuje starý základní konektor. Baterie by měla vydržet 5 let. SmartThermostat je od dnešního dne k dispozici za 249 dolarů. Obsahuje jeden SmartSensor, ale můžete si koupit další senzory v balení po dvou za 79 dolarů.