Pro MacBook Pro je k dispozici spoustu obalů ze kterých si můžete vybrat. Pokud ale hledáte něco jiného, než plastové obaly, které nabízejí pevnou ochranu, jsou možnosti mnohem omezenější.



Obal Incase Textured Hardshell nabízí stylovou ochranu přední a zadní strany MacBooku Pro. Obal je vyroben z látky Woolenex, s výjimkou čtyř gumových nožiček a integrovaných průduchů. Woolenex je velmi odolná tkanina vyrobená z polyesterové směsi s povrchovou úpravou odolnou proti povětrnostním vlivům. Rovněž odolává vyblednutí a voděodolná úprava pomáhá předcházet plísním.

Všechny čtyři porty Thunderbolt 3/USB-C a konektor pro sluchátka jsou volně dostupné a obal odpovídá průduchům MacBook Pro, aby se zařízení nepřehřívalo. Tento obal je opravdu dobře navržený jak z hlediska designu, tak funkčnosti. Žádný z portů není zakrytý, takže k jejich použití vám nic nebrání.

Moc se mi líbí povrchová úprava Woolenex, protože vypadá dobře jak vizuálně, tak na dotek a poskytuje krásný kontrast k hliníkové konstrukci MacBooku Pro. Dalším aspektem, který se mi líbí je to, jak je tenký. Přidává pouze několik milimetrů tloušťky, kterého si sotva všimnete při používání MacBooku.

Textured Hardshell je k dispozici v barvách šedá, červená, černá a modrá, obal stojí 70 dolarů pro 13palcový i 15palcový MacBook Pro. Texture Hardshell je tak tenký, že jej lze použít s pouzdrem Incase Slim Sleeve a dalšími podobnými pouzdry pro ty, kteří chtějí ochranu svého zařízení zdvojnásobit.