AirUnleashed je bezdrátová podložka, která umožňuje nabíjet iPhone, Apple Watch a AirPods najednou. AirUnleashed stojí 99 dolarů a zařízení musíte položit na určená místa, aby se správně nabíjely.



Dvě ikony označené jako „+“ vás informují o tom, kam umístit iPhone a AirPods, zatímco plocha uprostřed je vyhrazena pro Apple Watch.

Apple Watch musí být umístěny výhradně na tomto místě, protože používají magnetickou indukční nabíječku (pod povrchem podložky) a nelze je nabíjet přes bezdrátové nabíjení Qi. Větší nabíjecí místo na levé straně podložky je určeno pro iPhone a menší nabíjecí místo je určeno pro AirPods.

AirUnleashed má design, který připomíná AirPower. Vypadá skvěle a na stole nezabere příliš mnoho místa. Funguje skvěle při nabíjení AirPods nebo iPhonu, ale pokud chcete nabíjet Apple Watch se silnějším řemínkem, budete mít trochu problém s nabíjením.

Nabíjecí cívka na levé straně přístroje má 7,5 W, takže může nabíjet váš iPhone velmi rychle a nabíjecí cívka vpravo má 5 W, takže může nabíjet AirPods rychle nebo další iPhone pomaleji. Nabíjecí cívka pro Apple Watch má 2W. Pravděpodobně byste očekávali, že AirUnleashed bude schopen nabíjet všechny tři zařízení při maximální rychlosti nabíjení najednou, ale není tomu tak.

iPhone X se nabíjel rychlostí z 0 na 41 procent za hodinu, když to bylo jediné zařízení na nabíječce, ale s AirPods a Apple Watch se nabil na 37 procent za hodinu. Není to obrovský rozdíl, ale pokud máte dva telefony nebude pro vás příliš vhodná právě kvůli rychlosti nabíjení a také kvůli prostoru na nabíječce. AirUnleashed lze zakoupit na webových stránkách AirUnleashed za 99 dolarů.