Apple na WWDC představil také nové ciferníky ve watchOS 6 od minimalistických až po ty, které si můžete přizpůsobit různými možnostmi barev, stylů a komplikací. Celkem Apple přidal šest nových ciferníků a my si je v dnešním článku představíme.



Kalifornie

Ciferník Kalifornie obsahuje číslice v arabštině nebo hindštině. Můžete si vybrat mezi ciferníkem na celou obrazovku nebo kruhovým ciferníkem. Také si můžete vybrat barvu ciferníku: modrou, černou nebo bílou. Pokud si vyberete ciferník na celou obrazovku budete si moci vybrat pouze dvě komplikace, ale kruhový ciferník vám dává více možností přizpůsobení.

Gradient

Jedním z dalších nových ciferníků je Gradient. Zde si můžete vybrat prakticky libovolnou barvu a vytvořit jedinečný přechod. Můžete si nastavit, jak bude vypadat a vybrat si mezi ciferníkem na celou obrazovku a kruhovým designem. Pokud jde o komplikace, ciferník na celé obrazovce nenabízí žádné komplikace. Kruhový ciferník jich nabízí několik.

Numerals

Další z nových ciferníků je Numerals Mono a Numerals Duo. První z nich zobrazuje hodiny velkými čísly a druhý tradičními ručičkami. V ciferníku Numerals Mono si můžete přizpůsobit styl čísel, vybrat si můžete ze západní arabštiny, východní arabštiny, devanagari a římskými číslicemi. Můžete si také vybrat mezi několika různými barvami. Numerals Mono nepodporuje žádné komplikace. Numerals Duo je podobný, ale nezobrazuje čísla hodin. Vybrat si můžete ze stejných možností a nepodporuje komplikace.

Solar Dial

Tento ciferník má design Infograph a obsahuje kolečko, které umožňuje sledovat polohu slunce. Můžete také otočit digitální korunkou a sledovat polohu slunce v průběhu dne. Přidat si můžete až pět komplikací.

Modular Compact

Tento ciferník si můžete přizpůsobit, můžete nastavit různé barvy obrysů, vybrat mezi analogovým a digitalním designem a nastavit si můžete až tři komplikace.