Tři rendery pouzder ukazují pohled na to, jak by mohla vypadat nová řada iPhone 2019.  Tyto nové iPhony, které by se daly nazvat iPhone 11, iPhone 11 Max a iPhone 11R, budou mít nový design fotoaparátu na zadní straně podle zpráv z více zdrojů.



Pokud jsou tato pouzdra založena na tom, jak skutečně bude vypadat nový iPhone, pak všechny tři nové modely, nejen ty dražší, budou vybaveny novým čtvercovým fotoaparátem v levém horním rohu. iPhone 11 a iPhone 11 Max bude mít fotoaparát s trojitým objektivem a iPhone 11R bude mít fotoaparát s dvojitým objektivem.

Zprávy dále naznačují, že iPhone 11 a iPhone 11 Max bude mít nový 12megapixelový fotoaparát, který je podobný tomu, jaký má Samsung Galaxy S10. Čočky budou mít také jiný design, aby čtvercový fotoaparát vypadal lépe.

Jednou zajímavou věcí, kterou jsem našla při zkoumání těchto pouzder je to, jak jsou sežazeny tlačítka pro zvýšení/snížení hlasitosti.

Pokud jsou tyto pouzdra přesné, pak bude iPhone 11 Max obsahovat tato tlačítka trochu jiné, než jsou na současném iPhone XS Max. Na druhou stranu, dokonale odpovídala zařízení iPhone XR.

Předtím rendery naznačovaly, že iPhone 11 bude mít přepracovaná tato tlačítka, takže se to zdá být reálné.

Výrobci pouzder často mají pravdivé informace, aby byli při vydání nového zařízení první, kdo vydá přislušenství. Jak ale nakonec budou nová zařízení vypadat, na to si budeme muset ještě počkat.