V dnešním článku se podíváme na pět nejlepších her pro iOS, které rozhodně stojí za to, abyste si je zahráli, nebo je alespoň vyzkoušeli, tak pojďme na to.



5 nejlepších her pro iOS zařízení

Dr. Mario World (zdarma) – Dr. Mario World je nejnovější hra společnosti Nintendo, která byla vydána teprve minulý týden. Cílem hry je odstranit viry z hrací plochy barevnými tabletkami. Hráči mají za úkol odstranit viry pomocí co nejmenšího počtu tabletek. Hra je k dispozici zdarma s nákupem v aplikaci. Dr. Mario World, stejně jako ostatní Nintendo tituly, vyžaduje trvalé připojení k internetu.

Walk Master (zdarma) – Walk Master je bezplatná arkádová hra, ve které mají hráči za úkol ovládat zvířata na chůdách. Cílem hry je překonat překážky a terén pomocí přesného načasování. Existuje několik náročných úrovní. Reklamy v aplikaci slouží k získávání mincí.

Beat the Intro (zdarma) – Beat Intro je aplikace, která je navržena tak, aby otestovala vaše hudební znalosti. Cílem hry je uhádnout interpreta na základě hudebního klipu, rychlejší odpověď vám přinese více bodů. Každý hudební žánr obsahuje tisíc oficiálně licencovaných hudebních skladeb. Hra je k dispozici zdarma, ale týdenní VIP průkaz, který stojí 2,49 dolarů, odemkne všechny balíčky písní, odstraní reklamy a poskytne nekonečnou energii.

LEGO Tower (zdarma) – Cílem hry je vybudovat město a vytvořit byty a podniky pro obyvatele. Existuje několik různých podniků a oblastí, které je třeba odemknout. Hra je k dispozici zdarma s nákupem v aplikaci.

Rescue Wings (zdarma) -V této hře se budete muset ponořit do jezer, abyste naplnili vodní nádrž, a pak vypustit vodu na požáry. Konečným cílem je létat tak daleko, jak můžete a uhasit všechny požáry. Hra je k dispozici zdarma s nákupem v aplikaci.