Airmail pro iOS je nyní k dispozici zdarma v App Store, ale oznámení a podpora více účtů jsou nyní prémiovými funkcemi a zakoupíte je za 2,99 dolarů za měsíc nebo 9,99 dolarů za rok ve Spojených státech.



Aplikace byla dříve k dispozici za 4,99 dolarů se všemi funkcemi. Airmail informoval MacRumors, že uživatelé, kteří si zakoupili aplikaci stále mají přístup k více účtům, ale ne push oznámení. Není divu, že mnozí uživatelé vyjádřili svou nespokojenost na Twitteru a Redditu, zejména proto, že vývojář změnu neoznámil. Zdá se, že tato změna porušuje pokyny App Store, které uvádějí, že pokud měníte stávající aplikaci na aplikaci založenou na předplatném, neměli byste odebírat primární funkce, které stávající uživatelé již zaplatili.

Aplikace Airmail pro iOS vyhrála cenu Apple Design Award na WWDC 2017. Aplikace má minimalistický design s kartou Všechny schránky pro rychlou správu e-mailů. Pokud přejdete zleva, objeví se více možností, včetně přístupu ke složkám seznamu úkolů, odložených e-mailů a příloh. Mezi další oblíbené e-mailové aplikace třetích stran pro systém iOS patří také aplikace Microsoft Outlook, Spark, Polymail a Canary Mail. Bloop také nedávno zvýšil cenu aplikace Airmail pro Mac z 9,99 na 26,99 dolarů.