Apple nedávno vydal novou aktualizaci svého vlajkového softwaru pro produkci hudby a je tedy vhodné se blíže podívat na některé z nejlepších nových funkcí Logic Pro X v 10.4.5. I když to asi nebyl celý číslovaný skok na 10,5 – což obvykle znamená kolekci nudných, ale vítaných vychytávek chyb a vylepšení výkonu – 10.4.5 je však výrazně více vzrušující. 



Kromě některých vylepšení pro náročné uživatele a zcela nových zásuvných modulů skrývá 10.4.5 také řadu neuvěřitelně užitečných funkcí, které maximalizují efektivitu pracovního toku a snižují bolesti hlavy ve studiu.

Apple nyní tiše vydal 10.4.6, ale většinou jde o obvyklou dávku oprav. Ačkoli jeden zvláštní standout mezi většinou technických oprav chyb je: možnost klepnutím na prázdnou miniaturu EQ na pásmu kanálů vložit EQ kanál do první vložky plug-inu. I když to není příliš pozoruhodné, může to být užitečné, pokud se znovu snažíte udržet své kanály uspořádané, protože to může zmírnit potřebu únavné reorganizace řetězce FX ručně. Zde můžete procházet zbývající změny 10.4.6