Safari je jednou z nejdůležitějších aplikací pro iPhone a iPad, která uživatelům iOS umožňuje přístup na web na svých zařízeních. Safari je jednou z aplikací, která se rutinně aktualizuje po vydání nových verzí iOS a iOS 13 není výjimkou.



Safari v iOS 13 nabízí celou řadu užitečných aktualizací, od aktualizované úvodní stránky po nového správce stahování. Níže ve videu tvůrci prochází všemi novými a důležitými funkcemi Safari v iOS 13.

Safari v iOS 13 má vylepšenou úvodní stránku (stránku, která je k dispozici, když otevřete nové okno nebo kartu Safari), která nyní obsahuje návrhy Siri a další funkce. Úvodní stránka obsahuje obvyklý přístup k vašim oblíbeným webovým stránkám Siri Návrhy se také objeví na relevantních webech v historii prohlížení spolu s často navštěvovanými weby, odkazy, které vám byly zaslány v aplikaci Zprávy atd.

Nová úvodní stránka je navržena tak, aby vám umožnila rychle se dostat k tomu, co vás nejvíce zajímá, a nezapomíná se podívat na webové stránky, které vám doporučují přátelé a rodina.