Apple vydal watchOS 5.3, macOS Mojave 10.14.6, iOS 12.4, tvOS 12.4 a software pro HomePod pro veřejnost. My si v dnešním článku ukážeme, co je v těchto aktualizacích nové a jak je můžete na svá zařízení nainstalovat.



macOS 10.14.6 obsahuje několik vylepšení služby News+. Stažená čísla jsou k dispozici v sekci Moje časopisy a je zde nová funkce pro vymazání všech stažených časopisů, aby se uvolnil prostor. Aktualizace také opravuje několik oprav chyb, včetně chyby, která mohla bránit vytvoření nového oddílu Boot Camp na iMacu a Macu mini a problém, který mohl způsobit zamrzání během restartu. macOS Mojave 10.14.6 také zlepšuje stabilitu a je doporučena pro všechny uživatele. tvOS 12.4 je pravděpodobně zaměřena na vylepšení výkonu a opravy chyb.

iOS 12.4 obsahuje schopnost bezdrátového přenosu dat ze starého iPhonu na nový iPhone během instalace a vylepšenou aplikaci News. Obsahuje opravu zabezpečení aplikace Vysílačka pro Apple Watch, a společně s aktualizovaným softwarem pro HomePod také podporu pro HomePod v Japonsku a na Tchaj-wanu a zlepšuje zabezpečení vašeho iPhonu nebo iPadu. watchOS 5.3 obsahuje opravu zabezpečení aplikace Vysílačka a přináší také podporu EKG majitelům Apple Watch Series 4 v Kanadě i Singapuru.

iOS:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

watchOS:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být připojeny k nabíječce a mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu).

macOS Mojave:

  • Předvolby systému > Aktualizace softwaru

tvOS:

  • Nastavení > Systém > Aktualizace softwaru
Zdroj: macrumors.com