Společnost Mophie představila nové pouzdro Mophie Juice Pack Air pro iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR. Toto pouzdro se nabíjí – a zároveň váš iPhone – přes Lightning port nebo Qi.



Pouzdro chrání celý telefon bez displeje. Jednou nevýhodou je, že podporuje bezdrátové nabíjení 5 W, kvůli tomu, aby se zařízení příliš nezahřívalo. Spolupracuje ale s jakoukoli bezdrátovou nabíječkou s podporou Qi. Port Lightning umožňuje nabíjet iPhone stejným kabelem, který je dodáván se zařízením Apple. Nemusíte tedy kupovat nový. Pouzdro se neaktivuje samo, jako Apple Smart Case, ale zapne se tehdy, až uživatel stiskne tlačítko. Osobně upřednostňujeme, aby telefon nabíjel automaticky, než aby jsme jej museli ručně zapínat. Pouzdro Apple inteligentně nabije váš telefon, když to potřebuje, a vždy dává přednost baterii telefonu před jeho vlastní.

Pouzdro Mophie musíte zapnout, což může být problém, pokud náhodou zapomenete stisknout toto tlačítko nebo pokud by toto tlačítko v budoucnu bylo rozbité. Mophie tvrdí, že baterie v Juice Pack Air prodlouží dobu používání vašeho iPhonu na 35 hodin. Juice Pack Air existuje již řadu let, ale společnost Mophie jej aktualizovala pro nejnovější iPhony. Mophie Juice Pack Air je nyní k dispozici v černé, červené, růžové a šedé barvě pro iPhone XS a iPhone XS Max a černé, červené a modré barvě pro iPhone XR. Bez ohledu na barvu nebo velikost stojí 99,99 dolarů.