Dnes ráno Slashleaks sdílel uniklé CAD rendery připravovaných iPhonů. CAD rendery jsou obvykle prezentovány jako oficiální návrhy dosud nevydaných zařízení uniklé z výrobních závodů a jsou často používány výrobci pouzder.



Bez ohledu na to, zda jsou tyto rendery pravé, potvrzují to, co o letošních iPhonech víme. Zprávy, které jsme dosud mohli vidět naznačují, že nástupci iPhone XS, iPhone XS Max, a iPhone XR budou mít 5,8 a 6,5palcový OLED displej a 6,1palcový LCD displej. Očekává se, že nástupci iPhone XS a iPhone XS Max s úhlopříčkou 5,8 a 6,5palce budou vybaveni fotoaparátem s trojitým objektivem, zatímco nástupce iPhone XR bude mít fotoaparát s dvěma objektivy, jak můžeme vidět v renderech v levé horní části zařízení.

Třetí objektiv na nástupci iPhone XS a iPhone XS Max bude širokoúhlý objektiv, který umožní širší rozsah zoomu, zatímco druhý objektiv na příštím zařízení iPhone XR umožní zvětšení zoomu. Očekává se, že všechny nové iPhony budou vypadat podobně jako současná zařízení, ale mohou mít nový design matného skla na zadní straně. 6.1palcový iPhone bude k dispozici v nové levandulové a zelené barvě. Rendery také zobrazují Lightning port. Mezi další změny patří větší baterie, možnost bezdrátového nabíjení jiných zařízení a nová technologie pro navigaci. Jak se zařízení budou skutečně jmenovat zatím není jasné.