Jednoduchá a elegantní selfie tyč CliqueFie je kompaktní a pohodlně přenosná. Je to dokonalá opora iPhonu vyrobená ze slitiny hliníku a oceli. Ovládá se bezdrátově přes Bluetooth – k focení nejsou potřeba žádné kabely, aplikace ani tlačítka. A pro lepší stabilitu při natáčení videí, focení s dlouhou expozicí a pořizování selfie z nejrůznějších úhlů má i stativ.



CliqueFie je kompaktní a dá se složit, aby se vešla do kabelky nebo batohu. A nemusíš se bát, že ti poškrábe jiné věci. Konstrukce z polarizované slitiny hliníku a oceli je lehká a zároveň dost silná na to, aby iPhone držela naprosto stabilně. Tyč se dá vysunout až na 52 cm, takže s ní uděláš skvělá selfíčka. Tyč se dá otáčet v úhlu 100 stupňů, takže si ji snadno nastavíš do správné pozice pro focení selfie s kamarády.

K selfie tyči CliqueFie je přiložená dálková spoušť ve stejné barvě, která umožňuje ovládat iPhone bezdrátově přes Bluetooth. Má jenom jedno tlačítko, je naprosto intuitivní a umožňuje fotit a natáčet bez stahování dalších aplikací. K selfie tyči CliqueFie je přibalený pohodlně přenosný a stylový stativ v její barvě. Výborně se hodí na záběry s dlouhou expozicí, skupinové záběry a další výjimečné fotky.

Zdroj: apple.cz