Společnost Belkin dnes představila tří nové bezdrátové nabíječky z řady BOOST, z nichž všechny budou k dispozici v internetovém obchodě společnosti Apple a ve vybraných Apple Store.



Všechny nové nabíječky jsou podobné stávajícím nabíječkám BOOST, které Belkin nabízí, ale za dostupnější cenu. Bezdrátová nabíjecí podložka BOOST ↑ CHARGE Wireless Charging Pad je, jak již název napovídá, jednoduchá, plochá bezdrátová nabíjecí podložka, která obsahuje protiskluzovou rukojeť a LED indikátor, který vás upozorní na to, kdy se telefon optimálně nabíjí. Bezdrátová nabíjecí podložka stojí 29,95 dolarů.

Bezdrátový nabíjecí stojan BOOST ↑ CHARGE nabízí bezdrátové nabíjení na bázi technologie Qi a pracuje v režimu na výšku nebo na šířku a je ideální, pokud potřebujete používat iPhone během jeho nabíjení. Stojan stojí 49,95 dolarů. Třetí nový produkt Belkin, BOOST ↑ CHARGE Wireless Charging Vent Mount, se vejde do ventilace a má polstrovaná ramena pro uchopení iPhone a jeho držení na místě a současně ho můžete bezdrátově nabíjet. Vent Mount stojí 59,95 dolarů. Všechny tři nové produkty budou dostupné prostřednictvím internetového obchodu Apple a ve vybraných Apple Store od dnešního dne.