Pokud jste uživatel iPadu Pro, který hodně píše, ale chce lepší psaní a lepší ochranu, než jakou nabízí Apple Smart Keyboard Folio, může být pouzdro Logitech Slim Folio Pro vhodné právě pro vás.



Logitech nabízí několik skvělých pouzder s klávesnicí pro iPady a Slim Folio Pro, představený v dubnu 2019, není výjimkou.

Pouzdro je znatelně silnější než iPad Pro + Apple Smart Keyboard Folio dohromady. Klávesy na Slim Folio Pro jsou velmi pohodlné, díky čemuž je tato klávesnice skvělá pro dlouhodobé psaní na rozdíl od mnoha jiných kláves, které jsme doposud testovali.

Jedná se o QWERTY klávesnici v plné velikosti s obrácenými šipkami ve tvaru T a řadou funkčních kláves s klávesovými zkratkami pro hlasitost (ale bez jasu).

Kromě toho obsahuje podsvícení, které vylepšuje vaše psaní v situacích se slabým osvětlením, což je funkce, která v Apple Smart Keyboard Folio chybí.

Neobsahuje dva úhly pohledu, jako Apple Smart Keyboard Folio. Na druhou stranu, klávesnice Logitech nabízí režim pro kreslení pomocí tužky, který je ovšem kvůli malému úhlu hůře použitelný.

Logitech chrání přední i zadní část iPadu díky magnetům, které pevně připevňují pouzdro k zadní části iPadu Pro.

Jediným nedostatkem je, že pouzdro nevyužívá Smart Connector na iPadu Pro pro napájení. Místo toho čerpá energii z vlastní vestavěné baterie (která přidává trochu objemu) a používá Bluetooth pro spárování s iPadem.

Budete-li psát v průměru jednu až dvě hodiny denně, vydrží nabité až tři měsíce. Pouzdro Logitech Slim Folio Pro můžete zakoupit z webové stránky Logitech za 179 dolarů pro 11palcový iPad Pro a za 199 dolarů pro 12,9palcový iPad Pro.