Přestože se CarPlay a Android Auto stávají docela populární, existuje mnoho z nás, kteří neplánují nákup nového vozu v dohledné době. Naštěstí mnoho společností vydává přijímače, díky kterým můžete využívat tyto služby i ve vašem vozidle.



Nový přijímač Sony nabízí díky masivní 8,95palcové obrazovce více pohodlí a všestrannost. Obsahuje podporu pro Android Auto i CarPlay. To znamená, že uživatelé ho mohou použít s Androidem i iOS a přijímač se přepne podle zařízení. Přestože je poměrně velký, displej tohoto přijímače lze namontovat třemi různými způsoby. Dobře tedy zapadne do mnoha vozidel. Ve spodní části najdete celkem osm tlačítek, která poskytují snadný přístup k ovládacím prvkům hlasitosti, přehrávání a hlasových interakcí.

„Vzhledem k tomu, že výrobci automobilů stále častěji začleňují do svých nových modelů větší obrazovky, nemusí si majitelé starších automobilů nechat ujít nejnovější technologie,“ řekl Mike Fasulo, prezident a hlavní provozní ředitel společnosti Sony Electronics North America. „Nejnovější zvukové přijímače Sony mají velké, jasné displeje, výkonný zvuk a špičkové funkce, které zvyšují zážitek ze zábavy v autě.“ Přijímač bude k dispozici v prosinci a bude stát 599,99 dolarů.