Apple vstoupil na herní trh zcela novým způsobem. Společnost představila službu Apple Arcade, která je k dispozici exkluzivně pro uživatele Apple. Apple Arcade bude obsahovat více než 100 her, zatím je jich k dispozici kolem 60.



V dnešním článku si představíme 10 her, které byste určitě měli vyzkoušet.

1. Hot Lava

Zatímco ovládací prvky této hry jsou trochu nepohodlné a určitě to bude chvíli trvat, než si zvyknete, tato hra je naprosto fantastická, pokud jde o myšlenku. Pokud jste jako dítě předstírali, že podlaha je láva, pak znáte základní pravidla: nespadnout do ní. Postavy pocházejí z fiktivní televizní show. Přeskočte z nábytku na nábytek, protože celý dům je pokrytý lávou a vy se jí musíte vyhnout. Dokážete to?

2. The Pinball Wizard

The Pinball Wizard přináší novinku do hry tím, že z něj udělá dobrodružný příběh, kde každá úroveň má své vlastní nepřátele a překážky. Hlavní postava je – uhádli jste – čaroděj. Budete muset porazit nepřátele a získat klíč k odemčení dveří na další úroveň. Je to zábavná hra pro zkrácení dlouhých chvílí.

3. Sayonara Wild Hearts

Hudebních her je desítky a je těžké najít tu, která je jedinečná od základů. Zdá se, že Sayonara Wild Hearts taková je. Od neonové, působivé grafiky a pohlcujícího příběhu očekávejte, že vás Sayonara vezme na cestu plnou jedinečných výzev a skvělých rytmů. Při hraní této hry si nezapomeňte dát sluchátka, abyste si mohli užít celý zážitek.

4. Where Cards Fall

Tato ohromující hra vás dostane do světa dobrodružství, kde hlavní hrdina prozkoumá svět. Veďte svého hrdinu a dobře využívejte hrací karty, které jsou k dispozici na různých úrovních. Hráči mohou rozšířit každou sadu karet, aby vytvořili mosty a budovy, které pomohou postavě postupovat. Můžete dokonce přesunout mosty tam, kde je chcete mít, a zvolit velikost budovy, kterou stavíte. Tato hra je jedinečná a bude vás bavit celé hodiny.

5. Agent Intercept

Jednou z oblíbených her dřívější doby byla Spy Hunter. V této hře jste ovládali futuristické auto. Měli jste zábavné pomůcky a bojovali s nepřátelskými vozy, které se objevovaly. Bohužel Spy Hunter není v App Store, ale na tom nezáleží, protože nyní máme Agent Intercept. Jde v podstatě o lepší verzi klasické hry, která je stejně zábavná, jako výše uvedená hra.

6. Mini Motorways

V této zábavné hře budete stavět silnice spojující budovy a domy. Přidejte semafory, mosty a dálnice pro řízení toku provozu. Zajistěte, aby se lidé mohly dostat tam, kam jedou. Mini Motorways nabízí hodiny zábavy, hra je kombinací puzzle a simulace.

7. Assemble with Care

Úžasný hlavolam se stejně úžasným příběhem. Tato krásná hra vás provede příběhem Marie, ženy, která miluje opravu zlomených věcí. Pomozte jí řešit hádanky a objevovat nové příběhy.

8. Don’t Bug Me!

Tato hra vás zavede na konec sedmdesátých let, ocitnete se na Marsu, ale s technologií a bojujete proti přepadení mimozemšťanů. Budete chránit jediný základní bod, protože monstra k vám budou přicházet ze všech úhlů.

9. Oceanhorn 2

Pokud jste dosud nehráli původní hru Oceanhorn, můžete si ji hrát, abyste mohli plně ocenit její pokračování. Oceanhorn 2 je velmi podobná The Legend of Zelda, ale stále má svůj vlastní tvůrčí příběh a herní mechaniku. Oceanhorn 2 je podobná hra, jako ta, kterou si můžete zahrát na herních konzolích.

10. Frogger in Toy Town

Toto je možná nejlepší hra, která je v současné době na Apple Arcade. Grafika je neuvěřitelná! Ve hře budete zachraňovat ztracené žáby, prozkoumáte krásná prostředí a zažijete stránku KONAMI, kterou jste ještě nikdy neviděli.