Na začátku září Apple představil nový iPad 7. generace s 10,2palcovým displejem. V dnešním článku si ukážeme pět nejlepších folio pouzder, které si můžete koupit pro toto zařízení.



5 nejlepších folio pouzder pro iPad 7. generace

ProCase Vintage Stand Cover

Pouzdro ProCase Vintage Stand Cover nabízí vše v jednom: obsahuje držák pro Apple Pencil a nabízí ochranu pro zadní a přední část iPadu, jakmile je pouzdro zavřeno. Pouzdro je vyrobeno z prvotřídní kompozitní kůže na vnější straně a měkkého interiéru, který pomáhá iPad chránit před poškrábáním. Pouzdro poskytuje přístup ke všem funkcím iPadu, včetně předních a zadních kamer, všech tlačítek, portu Lightning na spodní straně a reproduktorů. ProCase Vintage Stand Cover zakoupíte za 15,99 dolarů.

ZtotopCase

Pouzdro ZtotopCase je vyrobeno z prvotřídní syntetické PU kůže na vnější straně, ale má měkké mikrovlákno uvnitř pouzdra, které pomáhá chránit váš iPad. Toto pouzdro zároveň také chrání rohy, i přední a zadní část zařízení. K dispozici je vestavěný kožený řemínek na nošení a na přední straně je kapsa a držák pro Apple Pencil. Na výběr jsou tři barvy: hnědá, černá a DenimBlack. ZtotopCase zakoupíte za 19,99 dolarů.

ESR

Pouzdro Yippee Trifold od ESR nabízí několik různých úhlů pohledu a při zavření nabízí dostatek ochrany. Je vyrobeno z umělé kůže a je velmi odolné. Uvnitř pouzdra je měkký povrch z mikrovlákna a zadní kryt je odolný proti poškrábání. Pouzdro je vyrobeno precizně tak, aby dokonale pasovalo na nový 10,2palcový iPad, s přesnými výřezy, otevřeným přístupem k portu a tlačítky. Pouzdro je k dispozici ve třech barvách: modrá, černá a růžově zlatá. Pouzdro Yippee Trifold zakoupíte za cenu od 11,99 – 13,99 dolarů.

Smart Cover

Pouzdro Smart Cover je vyrobeno z jednoho kusu polyuretanu a při zavření chrání přední část tabletu. Je vybaveno automatickou funkcí Wake/Sleep, takže iPad se při otevření nebo zavření zapne nebo vypne. Můžete si vybrat z několika různých barev: severská modrá, chrpově modrá, papájová, uhlově šedá, pískově růžová a bílá. Smart Cover pro iPad 7. generace je nyní k dispozici na webové stránce Apple.

ProCase

Vnější část pouzdra je opatřeno umělou koženou povrchovou úpravou, zatímco uvnitř má vnitřní pouzdro TPU, které přidává ochranu. Elastický popruh udrží pouzdro otevřené nebo uzavřené. Pouzdro neblokuje přístup k portu nebo tlačítkům a má také držák pro Apple Pencil. Má tři úhly pohledu a podporuje automatickou funkci Wake/Sleep. Pouzdro zakoupíte za 14,99 dolarů.