watchOS 6 je významná aktualizace, která přináší do Apple Watch spoustu nových funkcí. Po aktualizaci na iOS 13 vyhledejte aktualizaci watchOS 6 v aplikaci Watch na iPhonu. V dnešním článku se podíváme na ty nejlepší nové funkce, které watchOS 6 nabízí.



Nejlepší nové funkce watchOS 6

  • Spousta nových ciferníků – Meridian, Modular Compact, Solar Dial, California a Gradient jsou k dispozici pro Apple Watch Series 4 a novější. Apple Watch Series 4 Nike a novější obsahují také nové ciferníky Nike. Apple Watch Series 1 a novější obsahují nové ciferníky Numero.
  • Nové aplikace – Apple Watch má nyní svůj vlastní App Store pro vyhledávání a stahování nových aplikací. K dispozici je také nová aplikace Kalkulačka, Diktafon pro záznam zvuku a Audioknihy. Poprvé můžete nativní aplikace také odstranit.
  • Nové aplikace pro zdraví – watchOS 6 představuje dvě nové aplikace pro sledování vašeho zdravotního stavu. První je aplikace pro sledování menstruačních cyklů a prohlížení plodných dní a aplikace Hluk, která bude chránit váš sluch.
  • Nové funkce Siri – Siri na Apple Watch nyní může zobrazovat webové výsledky vyhledávacích dotazů pomocí hlasu (což je užitečná funkce).
  • Rozhlasové vysílání – Již koncem tohoto měsíce budete moci z Apple Watch poslouchat stanice jako je HeartRadio, Radio.com a TuneIn přímo přes internet
  • Aktivita – Aplikace Aktivita byla přepracována a pomůže vám udržet si skvělou kondici.
     

Dostupnost

watchOS 6 je k dispozici pro Apple Watch Series 3 a Apple Watch Series 4 od dnešního dne. Apple Watch Series 5 je dodáván s již nainstalovaným watchOS 6. Aktualizace bude pro Apple Watch Series 1 a Apple Watch Series 2 k dispozici koncem tohoto roku.