American Customer Satisfaction Index (ACSI) dělá každoroční studii s počítači a tablety. V žebříčku PC a tabletů si Apple opět získal první místo se stejným celkovým skórem jako v loňském roce. Samsung je v závěsu, zatímco Amazon zaznamenal pokles spokojenosti zákazníků ve srovnání s loňským rokem.



V letošním roce ACSI zaznamenala spokojenost zákazníků s počítači a tablety stále tak mírně 1,3% na průměrné skóre 78/100.

Společnost Apple se umístila na prvním místě v kategorii počítačů a tabletů se svými sestavami Mac a iPad, které letos získaly skóre 83, stejné skóre, které získalo první místo ve studii loni. Samsung byl těsně pozadu se skóre 81. Mezitím Amazon letos zaznamenal poklesl o 4%, ale udržel se na třetím místě s 79/100.

Společnosti HP, Acer, Dell a Toshiba se umístily v 70. letech s tím, že poslední tři společnosti sdílejí skóre 77.

Společnost Apple je připravena uvést na trh nové produkty Mac s 16″ MacBookem Pro očekávaném již v říjnu s úplně novou klávesnicí a tenkými rámy. Mac Pro a zobrazení XDR dorazí tento rok.

Pokud jde o iPad, Apple debutoval novým 10,2″ iPadem 7. generace na své události iPhone 11, která začíná na 329 $ a nyní zahrnuje Smart Connector. A aktualizované modely iPad Pro by mohly dorazit na říjnovou událost Apple.