Až do iPhonu 7 Plus žádné obrázky živé hudby nestojí za to. Všechny jsou zrnité nebo rozmazané. Až s vydáním iPhone 7 se to trochu zlepšilo a poté pak s vydáním každého dalšího nového iPhonu. Ovšem stále fotografie nebyly kvalitně dobré.



Podmínky jsou prakticky nemožné, a to i pro nejzkušenější fotografy s pokročilejšími fotoaparáty. Tlumené osvětlení plus pohyb se rovná šum, zrnitost a rozmazání tam, kde to nechcete. Když použijete blesk, nejenže to štve členy kapely a účastníky publika, ale také nezachycuje dobře vizuální efekty. Jak tedy obstála funkce Noční režim, kterou obsahuje iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max? Zvládly fotografování v těch nejhorších možných světelných podmínek? Noční režim na novém iPhone 11 a iPhone 11 Pro naprosto ukazuje výrazné zlepšení oproti předchozímu iPhone.

Pokud jste se svými přáteli v baru nebo klubu a chcete zachytit ty krásné chvíle, vzpomínky, na které nikdy nechcete zapomenout, noční režim je skvělý. Silvestr? První narozeniny dítěte? Krásná večerní procházka v zimní noci? To vše lze zachytit naprosto dokonale. Pokud ale doufáte, že se svým iPhone 11 Pro stanete dalším fotografem Rolling Stones, nestane se to. Než budou fotoaparáty mobilních telefonů schopny zachytit živý koncert, je třeba na tom ještě zapracovat, i když výsledek nebyl špatný. Zatímco noční režim odvedl fantastickou práci na zaostření většiny objektů na živém koncertě, problém nastal při focení lidí, kde tváře byly rozmazané.