Apple v iOS 13 přepracoval aplikaci Přimomínky. Připomínky můžete nejen naplánovat a zvýraznit, ale můžete k nim přidávat poznámky a odkazy. Seznamy připomínek můžete dokonce sdílet s ostatními lidmi.



Stejně jako v předchozí verzi můžete v aplikaci vytvořit tolik seznamů, kolik potřebujete. Můžete mít samostatné seznamy pro rodinu, přátele nebo pro kolegy v práci.

Jak sdílet připomínku s ostatními lidmi v aplikaci Připomínky

  • Chcete-li vytvořit nový seznam, klepněte na Přidat seznam v pravém dolním rohu obrazovky.
  • Budete vyzváni, abyste seznam pojmenovali a vybrali pro něj barvu, abyste jej mohli odlišit od ostatních seznamů, které máte. V pravém horním rohu klepněte na Hotovo a váš seznam je vytvořen.
  • Váš nový seznam se automaticky objeví na domovské obrazovce aplikace v části Moje seznamy. Když je nový seznam otevřený, můžete klepnutím na ikonu plus v levém dolním rohu obrazovky přidat připomínky. Chcete-li seznam sdílet s někým, klepněte na tlačítko v pravém horním rohu.
  • Z rozbalovací nabídky vyberte Přidat lidi a budete vyzváni k zadání e-mailové adresy osoby, se kterou chcete seznam sdílet. Po dokončení klepněte na Přidat a poté na Hotovo.