iPhone 11 bude k dispozici již v pátek 20. září a před tím se začínají objevovat první recenze. Jak tedy toto zařízení obstálo u recenzentů? Právě na to se v dnešním článku podíváme.



Jako levnější zařízení nemá iPhone 11 některé hardwarové a softwarové funkce jako iPhone 11 Pro, ale řada recenzentů poukázala na to, že rozdíly mezi iPhone 11 a iPhone 11 Pro se letos ještě více zmenšily. Stručně řečeno, bude to pravděpodobně iPhone, který je nejlepší volbou pro většinu zákazníků. Mnoha recenzentů nazvala iPhone 11 jako iPhone, který je téměř pro každého a chválila skvělý fotoaparát, životnost baterie, rychlost a také cenu.

Chytré telefony jsou nyní přeplněné mnoha funkcemi, což může lidi odradit od vyzkoušení všech nových věcí. Wired například poznamenal, že iPhone 11 je působivé zařízení, ale Apple letos neudělal nic inovativního, například otisk prstů na displeji a další funkce, ale stále označoval iPhone 11 jako velmi dobrý telefon, který má spoustu funkcí, které lidi bude lákat vyzkoušet. Verge zahájil svou recenzi prostým prohlášením: „iPhone 11 je telefon, který by většina lidí, kteří tento rok přecházejí na nový iPhone měla koupit.“

„Takže stojí za to zakoupit iPhone 11? Pokud máte iPhone starší než iPhone XR a chcete si koupit nový, myslím, že odpověď je ano. Fotoaparát je podstatně vylepšen a vy získáte mnohem lepší výdrž baterie než u kteréhokoliv jiného. To je to, na čem většině lidí záleží, a Apple zde opravdu udělal velký pokrok. iPhone 11 Pro bych zakoupil pouze v případě, že vám opravdu záleží na displeji. Myslím, že většina lidí bude s iPhone 11 velmi spokojená.“
Engadget diskutoval o kvalitě displeje na iPhone 11 a zdůraznil, že jeho LCD displej je stejný jako v loňském iPhone XR.