Režim portrét na iPhone 11 pracuje podle Apple nejen s lidskými tvářemi, ale také s objekty a domácími mazlíčky. Díky vylepšenému režimu a více ovládacích prvků vytváří iPhone 11 ohromující obrázky.



Režim Portrét nyní pracuje se vším, co chcete fotografovat. I když to již bylo možné na iPhone X, iPhone XS a iPhone XS Max, režim portrét na iPhone XR dokázal detekovat pouze lidské tváře. Nyní je to možné také s domácími mazlíčky nebo objekty. Režim Portrét automaticky vytváří efekt hloubky ostrosti známý jako bokeh, což umožňuje uživatelům pořizovat fotografie, které mají zobrazen objekt ostře a rozmazané pozadí.

Chcete-li použít režim Portrét, otevřete aplikaci Fotoaparát a přejeďte prstem do režimu Portrét. Portrét Světelné efekty se objeví ve spodní části hledáčku. iPhone 11 je přímým nástupcem iPhone XR s fotoaparátem s dvojitým objektivem, rychlejším čipem A13 Bionic, vylepšené odolnosti proti vodě, šesti nových barev, až o jednu hodinu delší výdrže baterie, Dolby Atmos, Wi-Fi 802.11ax, LTE Gigabit a další.