Společnost Eve Systems, známá pro řadu produktů s podporou HomeKit, dnes představila čtyři nová zařízení, která vyjdou koncem tohoto roku, z nichž některá budou k dispozici ve Spojených státech a některá pouze v Evropě.



První ze zařízení je Eve Extend, rozšiřovač dosahu Bluetooth určený pro zařízení Eve, který je navržen tak, aby se připojil k vašemu příslušenství a zpřístupnil je prostřednictvím vaší WiFi sítě. Eve Extend se může připojit k síti WiFi 2,4 GHz nebo 5 GHz a může pracovat až s osmi zařízeními Eve. Eve Extend si můžete objednat z webu společnosti za 50 dolarů od dnešního dne. V Německu, Rakousku, Belgii, Lucembursku a Nizozemsku bude na podzim letošního roku k dispozici nový vypínač Eve s podporou HomeKit. K dispozici bude za 99,95 EUR od 1. října.

Eve také vydal inteligentní ventil Eve Thermo, který má jasnější displej, lepší dotykové ovládání se zpětnou vazbou a je tišší. Eve Thermo bude k dispozici za 70 eur od 16. září. Eve také pracuje na Eve Water Guard, zařízení, které je navrženo tak, aby detekovalo vlhkost a zaslalo upozornění. Eve Water Guard bude k dispozici v lednu 2020, ceny a dostupnost budou oznámeny později.