Společnost Signify dnes představila několik nových produktů značky Philips Hue. Inteligentní zásuvka Philips Hue (39,99 dolarů) je navržena tak, aby proměnila žárovky na inteligentní žárovky, které lze ovládat pomocí aplikace Philips Hue a HomeKit.



Do inteligentní zásuvky můžete připojit jakoukoli stolní lampu nebo jiné zařízení a přidat ji do nastavení Philips Hue. Zásuvku lze zapnout nebo vypnout pomocí ovládacích prvků aplikace Hue nebo HomeKit. Nové tlačítko Philips Hue (19,99 dolarů), vám dává možnost fyzického ovládání světel Philips Hue. Můžete přiřadit jedno stisknutí k aktivaci kteréhokoli světla, které chcete ovládat, a stisknutím a přidržením můžete světla rozjasnit nebo ztmavit.

Ve spojení s Philips Hue Bridge lze tlačítko nakonfigurovat tak, aby rozsvítilo světla na přednastavený odstín bílé a úroveň jasu, která vyhovuje denní době. V dopoledních hodinách můžete stisknutím tlačítka rozsvítit světlo v bílé barvě, a večer stiskem tlačítka spustíte teplejší a tmavší nastavení osvětlení.

Tlačítko má magnetickou podložku a přilnavý mini držák, takže jej můžete umístit prakticky kamkoliv. Signify také vydal novou lampu Philips Hue Go (79,99 dolarů), kterou lze použít samostatně s aplikací Bluetooth Philips Hue nebo přidat do jakéhokoli standardního nastavení Philips Hue. Philips Hue Go má mnohem delší výdrž baterie než její předchůdce.

K dispozici jsou také nové verze žárovek GU10 White, Color Ambiance a White Ambiance s technologií Bluetooth, které lze použít bez rozbočovače přes Bluetooth, a navíc mají vyšší světelný tok, nový design a bohatší barvy.