Společnost Totallee vydala pouzdra pro nové iPhony. Totallee vyrábí vysoce kvalitní ultralehká pouzdra pro iPhone od roku 2013. Všechny pouzdra jsou neuvěřitelně tenké, bez značky a jsou navrženy tak, aby poskytovaly ochranu bez přidání objemu.



Nové pouzdra Totallee jsou k dispozici v 7 různých barvách a 3 různých stylech: matné, průhledné a kožené.

Super tenké pouzdro Totallee iPhone 11 | iPhone 11 Pro  | iPhone 11 Pro Max

Pouzdro neobsahuje žádnou značku. Každé je velmi lehké a tenké. Jsou skvělou volbou pro ty, kteří nechtějí své zařízení nosit bez pouzdra, ale zároveň nechtějí, aby bylo příliš objemné. Pouzdro pomáhá chránit váš nový iPhone před každodenním opotřebením a odřením a zároveň si zachovává svůj původní design. Je neuvěřitelně elegantní a vybrat si můžete z pěti barev. Pouzdro zakoupíte za 29 dolarů.

Průhledné pouzdro Totallee iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Pro všechny, kteří chtějí hrdě předvést nový iPhone a zároveň jej chránit, Totallee nabízí své průhledné pouzdro. Toto je ideální volba pro lidi, kteří chtějí pouzdro, které není vidět. Pouzdro je bez značky a zcela průhledné, takže si sotva všimnete, že jej máte. Toto pouzdro je vyrobeno z měkkého a odolného TPU, který dokáže absorbovat nárazy a nabízí vysokou ochranu, přestože je velmi tenké. Na rozdíl od jiných průhledných pouzder je odolné také proti zažloutnutí. Pouzdro stojí 29 dolarů.

Kožené pouzdro Totallee iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Další možností je pouzdro z pravé kůže, které je ovšem objemnější než ostatní. Je vyrobené tak, aby vydrželo, vyvine jemnou patinu v průběhu času a bude vypadat ještě lépe. Zabraňuje poškrábání a nabízí další ochranu během pádu. Jedná se o vysoce kvalitní kožené pouzdro, pokud hledáte něco, co je elegantní a zároveň vaše zařízení chrání. Pouzdro stojí 39 dolarů.