Na oslavu The Big Draw, což je největší festival kreslení, nabízí Apple sezení Today at Apple zdarma v téměř každém Apple Store po celém světě po celý říjen.



Během sezení se budete učit používat novou aplikaci Adobe Fresco na iPadu Pro s Apple Pencil a budete se učit kreslit tváře a objekty, abstraktní malby a další. Každé sezení trvá 60 až 90 minut a bezplatná registrace je k dispozici na webových stránkách společnosti Apple.

Sezení obsahují:

  • Art Lab for Kids: Vytvořte si vlastní Emoji: Děti se naučí zábavným způsobem, jak si vytvořit vlastní emoji. Ukážeme jim, jak kreslit barevné tváře a objekty. Kreslit budou pomocí aplikace Adobe Fresco na iPadu s Apple Pencil. Budou poskytována zařízení.
  • Art Walk: Discovering Color: Pomocí aplikace Adobe Fresco pro iPad Pro a Apple Pencil vytvoříte abstraktní obraz. Budou poskytována zařízení. Doporučeno pro začátečníky i pokročilé.
  • Art Walk: Drawing from Observation: Nakreslete svět kolem sebe. Ukážeme vám, jak kreslit postavy, objekty nebo místa ve vašem okolí pomocí aplikace Adobe Fresco, iPadu Pro a Apple Pencil. Budou poskytována zařízení. Doporučeno pro začátečníky i pokročilé.

Zasedání Big Draw začínají dnes a probíhají do 31. října.