Společnost Apple dnes představila nová sluchátka AirPods Pro. Sluchátka mají nový design ovšem ve stylu AirPods a silikonové špunty do uší, které podporují technologii aktivního potlačení hluku.



Apple říká, že AirPods Pro byly vyvinuty pro pohodlí a fitness a každé sluchátko se dodává se třemi různými velikostmi silikonových koncovek do uší, které odpovídají tvarům jednotlivých uší a nabízí pohodlné a vynikající potlačení hluku. Uvnitř je inovativní ventilační systém, který je navržen tak, aby vyrovnával tlak a minimalizoval nepohodlí běžné u jiných sluchátek tohoto typu. Apple také říká, že AirPods Pro jsou odolné vůči potu i vodě, ačkoli nebyly poskytnuty žádné konkrétní IP hodnocení. Navzdory fámám o různých barevných variantách, zdá se že ‌AirPods Pro jsou k dispozici opět‌ pouze v bílé barvě. Mají také větší nabíjecí pouzdro.

https://youtu.be/IC9urbiVp4M

 „AirPods jsou nejprodávanější sluchátka na světě. Díky skvělému zvuku, jednoduchosti používání a ikonickému designu se z nich stal oblíbený produkt společnosti Apple. Díky AirPods Pro tyto vlastnosti ještě posouváme,“ řekl Phil Schiller. AirPods Pro obsahují funkci aktivního potlačení hluku, která používá dva mikrofony (jeden směrem ven pro detekci okolního hluku a jeden směrem dovnitř k uchu). Apple říká, že toto nastavení odstraní šum na pozadí. ‌AirPods Pro‌ lze objednat okamžitě z Apple.com za 7 290 Kč. V Apple Store a dalších prodejnách budou k dispozici od 30. října.