Apple tento týden přidal do svého internetového obchodu několik nových doplňků. K dispozici je například stylus Logitech Crayon v nové šedé barvě a spoustu dalších skvělých doplňků.



Logitech Crayon má štíhlé hliníkové tělo a hrot podobný Apple Pencil, se stejnou latencí. Na rozdíl od Apple Pencil ovšem postrádá citlivost na tlak. Je kompatibilní s iPadem šesté a sedmé generace i nejnovějším iPadem Pro, iPadem Air a iPadem mini. Zakoupit jej můžete za 69,95 dolarů.

Další novinkou je hrnek Ember 2, který je o něco silnější než původní. Doprovodná aplikace Ember pro iPhone nebo Apple Watch vám umožňuje nastavit přesnou teplotu horkých nápojů, sledovat spotřebu kofeinu, uložit předvolby oblíbených nápojů, přizpůsobit barvu LED a další. Větší hrnek zakoupíte za 99,95 dolarů, menší za 79,95 dolarů.

Další novinkou je inteligentní cyklistická přilba Lumos Matrix s integrovanými předními a zadními LED světly, která řidiče upozorní na vaši přítomnost při jízdě ve tmě. Přilba má také automatická varovná světla, která upozorňují lidi za vámi, že zpomalujete. Přilbu zakoupíte za 249,95 dolarů v bílé nebo černé barvě. Lze ji ovládat pomocí přiloženého dálkového ovladače nebo aplikace Lumos pro iPhone nebo Apple Watch.