Apple za svých stránkách začal nabízet nová bezdrátová sluchátka ze své dílny Beats. Jde o letitou řadu Solo, ovšem nově s příponou Pro, která tak ze sluchátek dělá produkt pro profesionály. Jak na tom sluchátka jsou s vydrží či jaké barvy Apple nabízí?



„Sluchátka Solo Pro mají vyspělou akustickou platformu se silným, přesvědčivým zvukem a vyváženým tónovým podáním. Vyšli jsme z oceňovaného zvuku sluchátek Solo3 Wireless a dál jsme zvukový profil zdokonalili, abychom dosáhli lepšího poslechového zážitku. Dva různé poslechové režimy ti umožní zvolit, jestli chceš okolní svět vnímat, nebo pustit z hlavy. Technologie adaptivního potlačování hluku Pure ANC aktivně blokuje okolní hluk a v reálném čase kalibruje zvukové podání, aby zachovala zvukovou čitelnost, dynamický rozsah a emotivní náboj muziky. Vytvoří ti tak prostor na inspirovanou tvůrčí práci. Průběžně vyhledává okolní zvuky, které je třeba potlačit. Přitom automaticky reaguje na to, jak sluchátka sedí na hlavě. Podle toho pak optimalizuje zvukový výstup, aby byl poslechový zážitek výjimečný. Sluchátka Solo Pro jsou dělaná pro pohodlné nošení všude, kam tě život zavede. Ne každá situace si ale říká o potlačování hluku. Jistě víme jen to, že bez muziky nedáš ani ránu. Režim propustnosti nechává do sluchátek přirozeně pronikat víc zvuků z okolí, aniž by snižoval výjimečnost poslechového prožitku. Mezi oběma režimy snadno přepneš pouhým stisknutím tlačítka, takže v každé situaci máš vždycky ten správný zvuk.“ vychvaluje sluchátka Apple na svých stránkách.

Sluchátka rovněž nabízí značnou výdrž. Novinkou je i zapínaní a vypínaní – zapomeňte na tlačítka. „Kvůli intuitivnímu ovládání jsme vytvořili naše první sluchátka, která se zapínají a vypínají jednoduše tak, že je rozložíš nebo složíš. Solo Pro mají při běžném používání se zapnutou funkcí Pure ANC nebo režimem propustnosti energii na 22 hodin poslechu. To je spousta inspirace. Když oba režimy vypneš, v režimu prodloužené výdrže ti budou sluchátka na baterii hrát až 40 hodin. A když se ti baterie vybije a potřebuješ jen trochu šťávy navíc, 10minutovým Fast Fuel dobitím získáš 3 hodiny poslechu.“ zmiňuje Apple.

Beats Solo Pro jsou dostupné v několika barevných provedeních. Zaujmou toho, kdo hledá decentí design, ale rovněž i teenegera vyhledávající jasné barvy – tmavě modrá, slonovinová, šedá, červená, světlě modrá a černá.

Co na vás bude čekat v balení? Bezdrátová sluchátka Solo Pro, pouzdro na nošení, lightning/USB-A nabíjecí kabel, stručná příručka a záruční list. Plně kompatibilní jsou se všemi iPhony a iPady podporující iOS 13. Rovněž do podpory spadá i iPod Touch 7. generace.