První beta verze iOS 13.2 přinesla několik změn, jako je podpora Deep Fusion a další, ale druhá beta verze iOS 13.2 přináší ještě výraznější změny. A my si je všechny v dnešním článku představíme.



– Přeuspořádat aplikace – Možnost „Přeuspořádat aplikace“, která se objeví, když podržíte ikonu aplikace, je nyní nazvána jako „Upravit domovskou obrazovku“.

– Smazat aplikace z domovské obrazovky – Existuje nová možnost, jak odstranit aplikace přímo z domovské obrazovky, když je podržíte.

– Nové Emoji – Druhá beta verze iOS 13.2 potěší všechny, co mají rádi emoji, obsahuje totiž několik nových krásných emoji.

– Výběr Emoji – Při použití emoji je k dispozici nový nástroj pro výběr tónů pleti, který vám umožní vybrat jiný tón pleti pro každou osobu.

https://twitter.com/jeremyburge/status/1182350386188828677

– Úvodní obrazovka ochrany soukromí – Při instalaci systému iOS 13.2 je k dispozici nová úvodní obrazovka, která vám umožní odhlásit se ze sdílení zvukových nahrávek Siri‌ se společností Apple.

– Smazat historii ‌Siri‌ – V části ‌Siri‌ v aplikaci Nastavení je k dispozici nová možnost, díky které můžete odstranit veškerou historii ‌Siri‌.

– Zvukové záznamy – V části Ochrana osobních údajů v aplikaci Nastavení je k dispozici nový přepínač pro odhlášení ze sdílení zvukových nahrávek se společností Apple za účelem vylepšení ‌Siri‌.

– AirPods Animace – V poslední beta verzi jsme našli obrázky, které odhalují design třetí generace ‌ApPods‌. Tato beta verze obsahuje animaci, která uživatele povede změnou nových AirPods.

– Nahrávání videa – Při snímání videa na nových iPhone 11 a iPhone 11 Pro můžete přímo v aplikaci Fotoaparát změnit nastavení rozlišení videa.