Pokud jste měsíčními předplatiteli streamovací služby HBO GO, měli byste zpozornět. Společnost bude od příštího měsíce zvedat částku, kterou vám každý měsíc strhne z účtu. Jaká bude cena a kdy přesně ke zdražení dojde?



HBO ve svém emailu uvedlo, že cílem je přinést zákazníkům ještě více pořadů a to je důvod změny ceny. „Důvodem zvýšení ceny je neustále rostoucí zájem zákazníků po novém a exkluzivním obsahu. Rozhodli jsme se výrazně navýšit nabídku originální produkce z USA (Černobyl, Watchmen, Jeho temné esence) i řadu seriálů původem z Evropy (pokračování snímku Wataha, Umre a nové špionážní drama Bez vědomí z české produkce, které má premiéru již 17. listopadu). Díky této změně dokážeme odběratelům nabídnout ještě pestřejší nabídku seriálů, filmů i dokumentů.“ sdělila společnost svým předplatitelům.

Cena se ze současných 129 korun za měsíc zvedne na 159 korun. Nová cena se tátý nejen nových předplatitelů, ale rovněž i těch současných. Vyšší částka vám bude strhávána po 21. listopadu 2019.