Společnost Hyper dnes představila novou řadu USB-C/Lightning kabelů, mezi které patří Keychain, Lanyard a Tough. Všechny kabely jsou certifikovány MFi a jsou z nylonu pro vysokou odolnost a dlouhou životnost.



Společnost Hyper dnes oznámila tyto doplňky v tiskové zprávě: „Společnost HYPER s potěšením oznamuje, že v rámci nové řady HyperDrive oznamuje tři nové produkty: KEYCHAIN ​​(20 cm), LANYARD (1 m) a TOUGH (2 m). Tyto tři USB-C kabely vám umožní současně nabíjet a synchronizovat váš iPhone, iPad a iPod.“ 

Mezi nové kabely patří:

KEYCHAIN ​​je nabíjecí a synchronizační kabel, který je vždy s vámi. Umístěte jej na klíče nebo na tašku a už se nemusíte bát, že jej zapomenete. Odšroubujte hliníkový kryt a můžete nabíjet. Ideální délka pro připojení vašeho iPhonu bez zamotaných kabelů.

LANYARD je perfektním doplňkem pro kancelářské a obchodní oblečení. Noste jej u sebe a budete jistí, že máte nabíjecí a synchronizační kabel, kdykoli ho budete potřebovat. Je velmi pevný a odolný, ale přitom se velmi pohodlně nosí a poslouží také jako módní doplněk. Stylová spona umožňuje jej připnout také ke klíčům.

TOUGH je kabel, který je nejen odolný, ale také 2 metry dlouhý, což vám umožní velmi pohodlné nabíjení.

Všechny nové kabely HyperDrive jsou nyní k dispozici na webové stránce Hyper.