Skóre u DxOMark bylo aktualizováno přidáním dvou nových testů kamer smartphonů, které se zdají být šité na míru pro nový iPhone 11/Pro.



Díky podrobným technickým porovnáním výkonu se společnost stala jedním z nejuznávanějších zdrojů objektivních dat o tom, jak dobře různé chytré telefony porovnávají své fotografické schopnosti.

Společnost také testovala stávající fotoaparáty a přiřazovala skóre v těchto kategoriích, aby ukázala, které modely iPhone 11 a iPhone 11 Pro bude muset porazit, aby byly považovány za nejlepší ve své třídě.

Pro noční fotografování jsou zařízení Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy S10 a Note 10+ 5G tři zařízení, která v žebříčku vedou, z nichž každé má skóre 59. Zajímavé je, že Google Pixel 3, který získal chválu za své noční záběry, má výrazně nižší skóre 49. Může to být proto, že je telefon dobrý v záběrech bez blesku, ale méně dobrý v záběrech s bleskem.

Společnost bude samozřejmě testovat všechny tři nejnovější iPhony Apple, když se na ně dostane, takže bychom měli mít skóre DxOMark pro iPhone 11 v příštím týdnu.