Spolu s funkcí Deep Fusion pro iPhone 11 a iPhone 11 Pro, první beta verze iOS 13.2, kterou Apple vydal dnes, obsahuje také několik dalších významných změn a funkcí, které stojí za to.



– Oznamování zpráv pomocí Siri – Funkce, která umožňuje Siri ohlašovat příchozí zprávy, byla znovu aktivována v systému iOS 13.2 a lze ji zapnout v nabídce Nastavení > Siri.

– Research Privacy Settings – iOS 13.2 obsahuje v aplikaci Nastavení novou funkci, která je určena pro připravovanou aplikaci Apple Research. Aplikace zatím není k dispozici, ale přítomnost jejího nastavení naznačuje, že k tomu může dojít až bude vydán systém iOS 13.2.

– AirPlay & Handoff – Část Handoff v aplikaci Nastavení nyní obsahuje novou možnost.

– Nová ikona AirPods – Když máte k iPhonu nebo iPadu připojené AirPods, na ovládacím panelu hlasitosti v ovládacím centru se zobrazí ikona AirPods.

– HomeKit – V aplikaci HomeKit je nová možnost seskupit nebo rozdělit příslušenství, které má více funkcí, a zobrazit je buď jako jednu dlaždici nebo jako více dlaždic.

– Nové AirPods – Jak jsme již dříve informovali, beta verze iOS 13.2 obsahuje obrázky, které odhalují design AirPods třetí generace, o nichž se říká, že mají aktivní funkci potlačování hluku.