Společnost Tile představila nový tracker s názvem Sticker, a také novou verzi trackeru Tile Slim. Sticker je dosud nejmenším trackerem společnosti a má 3M lepicí podložku pro připojení k většině kovových a plastových předmětů, včetně dálkových ovladačů, kamer a venkovního vybavení.



Sticker je k dispozici v černé barvě v balení po dvou za 39,99 dolarů, nebo v balení po čtyřech za 59,99 dolarů. Tile Slim má velikost jako dvě kreditní karty. Baterie vydrží až tři roky, obsahuje také reproduktor, který je dvakrát tak hlasitý než v předchozím modelu, a dosah 200 stop. Tile Slim je k dispozici také v černé barvě a stojí 29,99 dolarů. Všechny trackery jsou k dispozici na webových stránkách společnosti Tile.

 

Na základě ikon objevených společností MacRumors v iOS 13 se očekává, že Apple představuje podobné zařízení s malým logem Apple uprostřed. Analytik Ming-Chi Kuo uvedl, že očekává, že trackery budou vybaveny ultraširokopásmovou technologií nebo technologií „UWB“, kterou lze nalézt v zařízeních iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. Ultra-širokopásmové připojení je bezdrátová technologie s nízkým výkonem s krátkým dosahem, která je schopna zajistit přesnější umístění než Bluetooth LE a Wi-Fi, což naznačuje, že trackery Apple budou přesnější při určování ztracených položek.