Mophie na začátku tohoto roku vydal několik bezdrátových nabíječek určených pro s nabíjení více zařízení poté, co Apple zrušil AirPower. Dual Wireless Charging Pad může nabíjet dvě zařízení najednou.



A bezdrátová nabíječka 3-in-1 Wireless Charging Pad je určena k nabíjení iPhonu, Apple Watch a AirPods najednou. Nabíječky jsou vyrobené z černého plastu potaženého semišovou tkaninou pro přilnavost a ochranu před poškrábáním. Mophie také vyrábí verzi s lesklým černým plastem, která se prodává v internetovém obchodě Apple.

Dual Wireless Charging Pad je jednoduchá nabíjecí podložka, na kterou můžete umístit jeden iPhone v orientaci na šířku nebo dva iPhony v orientaci na výšku. Na každé straně je čára, která zobrazuje, kam jej umístit ‌pro správné nabíjení. Spodní část obsahuje gumový kroužek a také port pro nabíjecí kabel a další místo pro připojení dalšího kabelu USB-A, například kabel pro nabíjení Apple Watch. Obě nabíječky nabízejí dostatek energie pro nabíjení více zařízení.

Bezdrátová nabíječka 3-in-1 Wireless Charging Pad má podobný design se stejnou černou semišovou základnou a vyhrazeným místem pro každé zařízení. Pravá strana, která je plochá, je určena k nabíjení ‌iPhonu‌, zatímco levá strana je určena pro AirPods. Tato nabíječka byla navržena pro původní AirPods, takže bezdrátové nabíjecí pouzdro AirPods Pro nesedí přesně, ale nabíjí se.

Obě nabíjecí podložky mají na přední straně LED diodu, takže můžete zkontrolovat zda se vaše zařízení správně nabíjí. Bezdrátové nabíječky Mophie nabízejí pro zařízení Apple rychlost nabíjení 7,5 W, a to i po iOS 13, která zřejmě omezila některé bezdrátové nabíječky na 5 W.

Dual Wireless Charging Pad a 3-in-1 Wireless Charging Pad lze zakoupit na webových stránkách společnosti Zagg za 80 a 140 dolarů.