Pad & Quill je společnost známá svými koženými doplňky pro zařízení Apple. Společnost nabízí pouzdra pro iPhone, tašky na iPad, řemínky pro Apple Watch a dokonce i kožené tašky a další.



Gladstone Leather Briefcase je skvělá kožená taška určená pro MacBook. Najdete zde kapsu, do které bezpečně umístíte 15palcový MacBook, menší kapsu na zip, dvě kapsy na příslušenství, které jsou ideální například pro powerbanku, a dva držáky na Apple Pencil. Vnější strana má na zadní straně kapsu pro vaše dokumenty a na přední straně je malá kapsa na zip. Gladstone je mimořádně luxusní taška s vysoce kvalitním prošíváním.

Do tašky se pohodlně vejde například 12palcový MacBook, ‌iPad‌ mini, AirPods, sluchátka Beats Studio3, nabíječky a ještě budete mít trochu místa na spodní straně. Taška sice není lehká na přenášení, ale budete v ní mít vše, co potřebujete.

Má však několik nevýhod: vysoká cena a nedostatek skutečně prostorných přihrádek na papírové dokumenty. I přes to, je to výborný doplněk pro vaše zařízení. Gladstone Leather Briefcase si můžete zakoupit na webových stránkách společnosti za 495,00 dolarů.