Společnost Alpine představila nový přijímač s podporou CarPlay a Android Auto s kapacitní dotykovou obrazovkou o úhlopříčce 11palců, o níž tvrdí, že je největší na trhu, nabízí až o 49 procent větší plochu než stávající přijímače.



Displej lze snadno umístit ve většině vozidel bez nutnosti vlastní instalace. Přijímač lze naklonit do čtyř úhlů, aby lépe odpovídal náklonu a výšce přístrojové desky. Mezi další funkce modelu iLX-F411 patří přehrávání hudby přes Bluetooth, port USB-A, vstup AUX, jeden vstup HDMI a jeden výstup HDMI. Pokud není v režimu CarPlay, přijímač má přizpůsobitelné uživatelské rozhraní s 22 dostupnými widgety. Alpine říká, že přijímač iLX-F411 bude k dispozici v červnu 2020 za navrhovanou cenu 1 200 dolarů.

Pioneer představil na veletrhu CES pět nových přijímačů CarPlay a Android Auto, včetně modelu DMH-WT8600NEX, 10,1palcového modelu s kapacitní dotykovou obrazovkou. Stejně jako výše uvedený přijímač jej lze snadno umístit ve většině vozidel bez nutnosti vlastní instalace. iPhone lze připojit k přijímači kabelem Lightning to USB nebo bezdrátově přes Bluetooth a Wi-Fi. Společnost Pioneer říká, že DMH-WT8600NEX bude stát 1 200 dolarů, ale není jasné, kdy bude k dispozici.