Apple pracuje na nových sluchátkách Powerbeats 4, která budou prodávána spolu s Powerbeats Pro. Náznaky Powerbeats 4 byly objeveny v aktualizacích iOS 13 vícekrát, což naznačuje, že by mohly být vydány již velmi brzy.



V dnešním článku si proto ukážeme, co vše o nich víme. Jak je vidět na výše uvedeném konceptu, Powerbeats 4 mají více zakřivený design než Powerbeats 3, díky čemuž jsou designově podobné sluchátkám Powerbeats Pro. Zdá se také, že Powerbeats 4 má kabel umístěn o trochu jinak než Powerbeats 3, který má kabel připojený ke straně. Kromě přemístění kabelu také očekáváme, že Powerbeats 4 budou obsahovat nový čip H1 pro lepší párování, podporu „Hey Siri“ a funkci „Oznamovat zprávy pomocí ‌Siri‌“, jako všechna novější sluchátka, která Apple vydal.

‌Jaký je rozdíl mezi Powerbeats Pro a Powerbeats 4? Powerbeats Pro‌ jsou sluchátka bezdrátová, zatímco Powerbeats 4 bezdrátové nebudou. ‌Powerbeats Pro‌ také obsahují nabíjecí pouzdro, které prodlužuje životnost baterie, zatímco Powerbeats 4 toto pouzdro mít nebudou. Jinak očekáváme, že budou téměř stejná ovšem Powerbeats 4 budou cenově dostupnější.