Apple Watch Series 6 budou mít OLED displej jako předchozí modely, podle nové zprávy, což naznačuje, že společnost ještě není zcela připravena používat vlastní MicroLED displeje ve svých produktech.



Apple má údajně tajnou továrnu v Kalifornii, kde navrhuje a vyrábí testovací vzorky displejů, které používají microLED, což je technologie, která nahradí OLED. Displeje microLED mohou vést k štíhlejším zařízením. Apple testuje prototypy Apple Watch s displejem MicroLED od roku 2017 a některé již dříve vydané zprávy naznačovaly, že Apple Watch s tímto displejem by mohly být vydány již v tomto roce. Účet @L0vetodream ovšem dnes ráno na Twitteru sdílel zprávu, že Apple Watch Series 6  budou i nadále používat displej od společnosti JDI.

Apple Watch Series 6 by údajně měly nabídnout vyšší výkon, lepší odolnost proti vodě a zlepšený bezdrátový přenos pro rychlejší Wi-Fi. Podle kódu nalezeného v uniklé verzi systému iOS 14 pracuje Apple také na několika nových funkcích, včetně schopnosti detekovat hladinu kyslíku v krvi a záchvat paniky. Apple může také přidat nějakou novou fitness aplikaci a aplikaci pro sledování spánku. Anonymní účet @L0vetodream nedávno přesně odhalil několik podrobností o novém ‌iPhone SE‌.