Apple již prodává sluchátka přes hlavu pod značkou Beats, ale pracuje na sluchátkách, která budou namísto značky Beats označeny značkou Apple. Tato sluchátka jsou údajně zaměřena na špičkový trh.



Sluchátka budou mít zcela nový design, a přestože o nich moc nevíme, víme o některých detailech, které sdílela společnost Bloomberg. Společnost Apple údajně pracuje na dvou verzích špičkových sluchátek, prémiové kožené verze a modelu zaměřeného na fitness, který pro lepší proudění vzduchu používá lehčí prodyšné materiály. Sluchátka budou mít magneticky připevněné chrániče sluchu a rám, což umožňuje uživatelům vyměňovat různé barvy a varianty za účelem přizpůsobení. Ikona představující tato sluchátka byla nalezena v kódu iOS 14, ale ze snímků lze získat jen málo podrobností.

Podle analytika Ming-Chi Kuo budou sluchátka obsahovat funkci aktivní potlačení hluku, která je navrženo tak, aby omezila okolní hluk, takže se můžete soustředit na to, co posloucháte. Pokud bude funkce podobná té v ‌AirPods Pro‌, bude existovat režim průhlednosti, který umožní také slyšet to, co se děje kolem vás. Očekává se, že kvalita zvuku bude lepší než kvalita zvuku ‌AirPods‌. Apple by mohl nová sluchátka prodávat za zhruba 350 dolarů. Datum vydání není jasné, ale některé zprávy naznačovaly, že hromadná výroba by mohla začít v polovině letošního roku a vydány by mohly být na konci roku.