Podle nejnovější výzkumné poznámky od analytika TF International Securities Ming-Chi Kuo , získané společností MacRumors, přijmou AirPods 3. generace společnosti Apple kompaktní řešení System-in-Package (SiP) podobné AirPods Pro.



Očekává se, že Apple v první polovině roku 2021 uvede na trh nové „AirPods‌“ s podobným designem jako ‌ApPods Pro‌ a poslední poznámka Kua posouvá svou dřívější predikci zdůrazněním potřeby SiP technologie pro integraci zvukových funkcí do uší. „AirPods Pro“, představené v roce 2019, mají odlišný design do uší než „AirPods“, s kratšími stonkem z uší.

Na základě takzvaných „AirPods‌ 3“, které dorazí v první polovině příštího roku, se Kuo domnívá, že by dodavatelé součástek „AirPods Pro“ současné generace měli vidět, že dodávky komponent se meziročně odhadují na 50 až 100 procent. Očekává se, že stávající verze druhé generace „AirPods“ bude při spuštění nových modelů ukončena.

Amkor, JCET a Huanxu Electronics jsou připraveny dodávat komponenty SiP, zatímco Shin Zu Shing bude dodávat závěs pouzdra „AirPods“, řekl Kuo.

Celkově se předpokládá, že se zásilky AirPods‌ zpomalí v roce 2021, přičemž růst se očekává meziročně o 28 procent, ve srovnání s očekávaným meziročním růstem o 65,1 procenta v roce 2020, což je podle Kua přesvědčivé rozhodnutím Apple prodat „ iPhone 12 “ bude bez kabelových EarPods jako součást balení.