Společnost Apple představila na zářijovém Keynote vedle nových iPadů a Apple Watch také virtuální cvičení Fitness +. Bude k dispozici také jako součást Apple One.



Jablečné společnost uvedla na trh novou službu předplatného Jedná se o virtuálního kurzy cvičení s názvem Fitness +. Nová funkce je dostupná pro iPhony, iPady a Apple TV. Apple v Keynote uvedl, že bude kompatibilní i s Apple Watch, které jsou velmi rozšířeným fitness náramkem.

Měsíčně bude služba stát 9,99$ nebo ročně 79,99$. Při nákupu nových Apple Watch však získáte první tři měsíce používá služby zdarma. Aplikace Fitness Plus bude dostupná do konce roku 2020.

Mnoho z různých druhů bude vyžadovat pouze činky nebo žádné posilovací náčiní, což podle Applu poskytne flexibilitu a cvičit budete moci téměř kdekoliv. K dispozici bude 10 různých typů cvičení, například cyklistika, běhu na páse, jógy, veslování a HIT. Také zde bude cvičení i pro ty, co s fitness teprve začínají.

Dle vyjádření na Keynote plánuje Apple přidávat nové cvičení týdně. Cvičení bude možné vybírat na základě délky trvání. Samozřejmostí je také spárování s Apple Music, aby se vám lépe cvičilo. Na konci tréninku získáte souhrn dat, která si však můžete zobrazit v průběhu cvičení. Jedná se například o tepovou frekvenci nebo spálené kalorie.

Kalifornská společnost nám tak poskytne podporu při dosahování lepších fyzických výkonů.