Přijde vám množství řemínků, které Apple nabízí, omezené? Možná si vaši přízeň získají právě řemínky KOSD. Ty nejen že nabízí skvělý design, jenž padne do oka každému, ale rovněž se rozhodli pomoci. Jak? Část svého zisku totiž věnují na dobrou věc a na tom chtějí postavit své podnikání.



Zajímavý projekt se totiž objevil právě na českém Startovači, kde se KOSD snaží vybrat 80 tisíc korun. Nabízejí přitom designově povedené řemínky dohromady v šesti provedeních. Každý z nich přitom obsahuje příběh a jeho koupí tak pomůžete tam, kde je třeba. „Jak to celé funguje? Každý z řemínků se pojí s jednou věcí. Pokud zakoupíte řemínek, naši povinností je přispět 33% z ceny na danou organizaci. Je tedy na vás, zda vaše peníze poputují na pomoc nemocným dětem nebo pro boj proti palmovému oleji. Zaměřili jsme se na šest problémů, které nás dlouhodobě trápí,“ vysvětlují KOSD.

KOSD se snaží své budoucí zákazníky informovat o největších problémech nejen České republiky, ale i planety. Jeden z řemínků, konkrétně ten s názvem RAPID se rozhodl zakročit proti rakovině. „Věděli jste, že každý 3. obyvatel České republiky v průběhu svého života onemocní rakovinou? Bohužel ne vždy má boj s touto zákeřnou nemocí šťastný konec. Nedokážeme zvrátit lidský osud, nebudeme ani financovat výzkum léků – chceme společně s vámi udělat lidem, kteří rakovinou trpí, radost.“ uvádějí na stránkách.

V současné chvíli jsou řemínky na stránkách www.kosd.eu k dostání za 1090 Kč, ovšem nelze je objednat. Výhodnější nákup pro vás tak může být jejich podpora na Startovači, kde lze řemínek získat znatelně levněji.